Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en vooral heel erg stijlvol

Onderhoud

Terrazzo vloer

Een terrazzo of granito vloer is een echte eye catcher in je huis of bedrijfspand, maar ook in openbare gebouwen. De vloeren hebben een unieke uitstraling en zijn bijzonder duurzaam. Ze gaan meer dan 100 jaar mee, zijn makkelijk in onderhoud en gaan goed in combinatie met vloerverwarming. 

Terrazzo vloer samenstellen

Terrazzo werd én wordt vaak toegepast in combinatie met mozaïek of Palladiana, met grotere steentjes. Een terrazzo vloer kun je helemaal zelf samenstellen. Er is heel veel mogelijk als het gaat om kleurstelling en afwerking: met een zwarte omlijsting of zelfs een logo in de vloer. Zo past terrazzo in ieder interieur en in elke ruimte; van klassiek tot modern en van de woonkamer tot het toilet. 

Terrazzo vloer restaureren

Terrazzo vloeren kom je veel tegen in monumentale panden die rond 1900 zijn gebouwd, zoals kerken, kloosters, ziekenhuizen en scholen, maar ook in woonhuizen. De vloeren uit die periode restaureren we regelmatig, zoals we deden in het Rijksmuseum. Met de technieken van nu wordt je terrazzo vloer mooier dan ooit. Klaar om weer jaren mee te pronken én om van te genieten.

Je terrazzo vloer onderhouden

Een terrazzo vloer is heel makkelijk in onderhoud en combineert goed met vloerverwarming. Met een beetje liefde en aandacht kun je de vloer eenvoudig onderhouden. We vertellen je er alles over.

Onderhouden van Terrazzo

Duurzaamheid en schoonheid gaan hand in hand

Mooi en knap én duurzaam. Een terrazzo vloer is een aanwinst voor je woning of bedrijfspand. Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom en ontdek het scala aan mogelijkheden.

Bezoek onze showroom